Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Total white look: Κάν' το σωστά

Το total white look, αποτελεί ένα απο τα πιο hot trend της σεζόν. Απο τις ολόλευκες δαντέλες, τα σακάκια εως και τα λευκά jeans, το συγκεκριμένο στύλ το θαυμάζουμε και μπορούμε να το καθιερώσουμε ακολουθώντας κάποια μυστικα τα οποία θα μας εξασφαλίσουν την επιτυχία του.


1. Το κλασσικό λευκό πουκάμισο.


Ένα συνηθισμένο κομμάτι της ντουλάπας μας το οποίο όμως, αποτελεί το κλειδί του total white look. Φέτος, τα πουκάμισα τείνουν να ειναι oversized και έτσι μπορείς πολύ άνετα να τα συνδυάσεις με το κλασσικό skinny jean σου ή ακόμα και με την πένσιλ φούστα σου. 


 2. Δαντέλα παντού.


 
 Απ' ότι έχουμε όλες μας παρατηρήσει, η δαντέλα ειναι ένα vintage- διαχρονικό στοιχείο, το οποίο το συναντάμε συχνά τον τελευταίο καιρό. Φορέματα με δαντέλα και λεπτομέριες δαντέλας ακόμα και τζιν με δαντέλα(τα οποία είναι πολύ εύκολα να φτιάξεις μόνη σου) έχουν κατακλύσει την αγορά. Όταν θα φορέσεις δαντέλα, μήν επιλέξεις να την συνδυάσεις με πολλά διαφορετικά είδη υφασμάτων και δημιούργησε ένα ρομαντικό στυλ με διαφορα αξξεσουαρ (κατα προτίμηση χρυσά).


 3.Ο σωστός συνδυασμός.

   


Προσπάθησε να "σπάσεις την ασπρίλα" με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Εάν ο τόνος της επιδερμίδας σου είναι κάπως χλωμος, τοτε ειναι σίγουρο ότι το total white ντύσιμο δεν θα το καλύψει. Μπορείς να κάνεις πολλές παραλαγές με τα αξεσουαρ σου, μιας και στο επιτρέπει η μόδα. Είναι στη δική σου ευχέρεια, αν τα αξεσουαρ θα είναι χρυσά, ασημένια, υφασμάτινα ή οτιδήποτε άλλο. Τα πάντα επιτρέπονται! Εμείς βέβαια έχουμε να σου προτείνουμε το animal print το οποίο δίνει μια πιο άγρια-classic νότα στο στυλ σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου